foto

Heinz Petters

  • nar. 9.7.1932
    Graz, Steiermark, Rakousko
  • zem. 6.2.2018 (85 let)
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Erbsen auf halb 6
2003 Der Bockerer IV. - Prager Frühling
2001 Zwei unter einem Dach (TV film)
2000 Aktion C+M+B (TV film)
Der Bockerer III - Die Brücke von Andau
Hart im Nehmen (TV film)
Lumpazivagabundus (TV film)
1999 Ein Herz wird wieder jung
Eine fast perfekte Hochzeit
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
Eine fast perfekte Scheidung
1996 Der Bockerer II - Österreich ist frei
Drei in fremden Betten (TV film)
Ein fast perfekter Seitensprung
Hofrat Geiger (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
Glück auf Raten (TV film)
Mein Opa ist der Beste (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
Idealer Kandidat, Ein (TV film)
1993 Mein Freund, der Lipizzaner (TV film)
1992 Die Zwillingsschwestern aus Tirol (TV film)
Duett (TV film)
Vier Frauen sind einfach zuviel (TV film)
1990 Die Kaffeehaus-Clique (TV film)
Die Piefke-Saga - Der Skandal (TV film)
1981 Den Tüchtigen gehört die Welt
Der richtige Mann (TV film)
Kopfstand
1980 Der Gute (TV film)
1979 Kassbach - Ein Porträt
Kleine Gaben (TV film)
1978 Bräute des Kurt Roidl, Die (TV film)
1977 Alpensaga - Der Kaiser am Lande (TV film)
1976 Darf ich mitspielen? (TV film)
Pokus o útěk
1974 Einen Jux will er sich machen (TV film)
Luger calibro 9: massacro per una rapina
1972 Letzte Werkelmann, Der
1970 Der Weyland Casperl (TV film)
Jedermann (TV film)
1969 Der Bürger als Edelmann (TV film)
1968 Der Kaufmann von Venedig (TV film)
Die Landstreicher

TV seriály

2008 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2006 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Bumerang (E09)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
Schwergewicht (E07)
Alles beim alten (E06)
další epizody (4)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wo ist Kurt? (S02E10)
Das Duell (S02E09)
Die Band (S02E08)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Das letzte Hemd hat keine Taschen (E03)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Oh Kohle Mio (S01E05)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
Komisař Rex (TV seriál)
Dívka a vrah (S07E08)
1999 Trojice pro život (TV seriál)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Schade um Papa (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Dokonalá vražda (S01E02)
1993 Almenrausch und Pulverschnee (TV seriál)
Moritz Kowalsky (TV seriál)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
1983 Alfred auf Reisen (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Mord in der U-Bahn (S01E150)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Familie Merian (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1979 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Auf und Ab (E21)
1978 Vor Gericht seh'n wir uns wieder (TV seriál)
Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Urlaubsfreuden (E16)
Großvater (E13)
1977 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Haus-Abbruch (E10)
Místo činu (TV seriál)
Der vergessene Mord (S01E79)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
1968 Ein Lied aus Wien (TV seriál)
1963 Oberinspektor Marek (TV seriál)

Dokumentární

2011 Jedermann remixed - Eine Zeitreise durch 100 Jahre (TV film) - a.z.

Divadelní záznam

1980 Alles auf einen Schlag (divadelní záznam)
1976 Das Märchen (divadelní záznam)
1974 Gegen Torheit gibt es kein Mittel (divadelní záznam)
1971 Wiener Totentanz (divadelní záznam)
1969 Die Kobibs'chen des Mr. Miggletwitcher (divadelní záznam)
Peripherie (divadelní záznam)
Zu ebener Erde und erster Stock (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky