foto

Richard Bellis

  • nar. 3.4.1946 (72 let)
    Pasadena, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Invisible Kids
V zajetí hurikánu
2001 Duchové (TV film)
V dobrém i ve zlém
Zneužití moci
1999 Michael Landon, the Father I Knew (TV film)
Show Patty Dukeové (TV film)
Spřízněné duše (TV film)
1998 You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Camping Party
You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Costume Party
1997 Breaking the Surface: The Greg Louganis Story (TV film)
Nebezpečný výlet (TV film)
Seduction in a Small Town (TV film)
You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Ballet Party
You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Birthday Party
You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Christmas Party
You're Invited to Mary-Kate and Ashley's Mall Party
1996 Kidz in the Wood (TV film)
Legenda o Ruby Silver (TV film)
1995 Dokonalá švagrová (TV film)
Kde jsou ty prachy? (TV film)
1994 Extra Terrorestrial Alien Encounter
Jak byl dobyt západ (TV film)
Pavouk a moucha (TV film)
The Disappearance of Vonnie (TV film)
1993 Křivé obvinění (TV film)
Trable, trable, tuplem trable (TV film)
Už to není dítě (TV film)
1992 Jedeme k babičce (TV film)
Killer Among Friends, A (TV film)
Slepcova lest (TV film)
1991 Mother's Justice, A (TV film)
Oběť krásy (TV film)
Podveden (TV film)
Pronásledovaní (TV film)
1990 To (TV film)
1988 Addicted to His Love (TV film)
Shattered Innocence (TV film)
1987 Star Tours
1984 Sno-Line
1982 Money on the Side (TV film)
1981 Dear Teacher (TV film)
Fallen Angel (TV film)
Other Victim, The (TV film)
1979 Shining Season, A (TV film)
1977 Black Market Baby (TV film)

TV seriály

1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Quarkův dům (S03E03)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2003 Reflections of China

Herecká filmografie

Filmy

1957 Portland Expose
Shoot-Out at Medicine Bend
1954 Them!
1953 Sabre Jet

TV seriály

1966 Batman (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1957 The Real McCoys (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Captain Midnight (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace