foto

Michael Stange

  • nar. 3.1.1980 (40 let)
    Bergneustadt, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Das Monster von Kassel (TV film)
2018 Tatort - Der Turm (TV film)
2017 Go Paul
Nebelwand - Der Usedom-Krimi (TV film)
Tatort - Land in dieser Zeit (TV film)
2016 Tatort – Wendehammer (TV film)
2015 Tatort - Freddy tanzt (TV film)
2013 Prameny života
Tatort - Allmächtig (TV film)
2008 Die Versöhnung (TV film)
Mikado
Místo činu: Mnichov - Zakázaná vášeň (TV film)
2006 Fremder Bruder
Matthäuspassion (TV film)

TV seriály

2016 Phoenixsee (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Wilsberg (TV seriál)
Mord und Beton (E51)
2015 Charlotte Link (TV seriál)
Der Beobachter (E11)
2013 V podezření (TV seriál)
Ohne Vergebung (E20)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky