foto

Hilde Van Mieghem

  • nar. 14.4.1958 (61 let)
    Antwerpy, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Spider in the Web
2016 Gutterdammerung
Tödliche Geheimnisse (TV film)
Černý diamant
2009 Amsterdam
2008 Der Architekt
Vox Populi
2007 Pohřešovaní (TV film)
2005 Die Bluthochzeit
2004 10 jaar leuven kort
De kus
2003 Der alte Affe Angst
2002 Alias
Die 8. Todsünde: Das Toskana-Karussell
2001 Osmý smrtelný hřích (TV film)
2000 En vacances
Zwei Asse und ein König (TV film)
1999 Míč
Shades
1998 Benátky pro čtyři
Blazen tot honderd
Na tenkém ledě (TV film)
1997 De suikerpot
Hombres complicados
Rossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schlief
1996 De wolkenfabriek (TV film)
1994 Wildgroei
1993 Le Septième ciel
Wereld van Ludovic, De (TV film)
1991 Kafka
Kuchnia polska
1990 Spelen of sterven
1988 Sailors Don't Cry
1987 Blonde Dolly
Pink Palace, Paradise Beach
Skin
1985 Leeuw van Vlaanderen, De
1984 De witte waan
1982 Toute une nuit
1981 Vrijdag

TV seriály

2019 Keizersvrouwen (TV seriál)
2017 Tabula rasa (TV seriál)
Het bos door de bomen (E08)
Wally (E07)
De Berenput (E06)
další epizody (8)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Vossenstreken (TV seriál)
2013 Na vlámských polích (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2005 Kavijaks, De (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Quai n° 1 (TV seriál)
1995 Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)
1991 Kuchnia polska (TV seriál)
Oog in oog (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)
TECX (TV seriál)
1989 Der Fuchs (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1986 Adriaen Brouwer (TV seriál)
Het wassende water (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Sprakeloos
2013 Smoorverliefd
2010 Smoorverliefd
2004 De kus
1997 De suikerpot

Producentská filmografie

Filmy

1997 De suikerpot

Host

TV pořady

1987 Moordspel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky