foto

Tony Mitchell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Atlantis: End of a World, Birth of a Legend (TV film)
2007 Záplava
2005 Supervulkán (TV film)

TV seriály

2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
2013 Bible (TV seriál)
2009 Pravěk útočí (TV seriál)
Im Namen der Zukunft (S03E03)
2003 Příběhy starých Egypťanů (TV seriál)

Dokumentární

2011 Planet of the Apemen: Battle for Earth (TV seriál)
2001 Neanderthal (TV film)
Threads of Life (TV seriál)
2000 Když dinosauři vládli světu (TV seriál)
1999 Dědictví planety (TV seriál)
1988 Roy Orbison and Friends: Black & White Night (koncert)

TV pořady

2009 Jak přežít... (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Pozůstalí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace