foto

Owen McDonnell

  • nar. 1974
    Galway, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Minutes Past Midnight
2015 Swung
2014 An Bronntanas
2013 Ghost Train
Made in Belfast
2010 Rewind
2009 Wild Decembers
2003 Conspiracy of Silence

TV seriály

2019 Na mušce (TV seriál)
The Hungry Caterpillar (S02E03)
Nice and Neat (S02E02)
Do You Know How to Dispose of a Body? (S02E01)
2018 Na mušce (TV seriál)
I Don’t Want to Be Free (S01E07)
Take Me to the Hole! (S01E06)
I Have a Thing About Bathrooms (S01E05)
další epizody (7)
Striking Out (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2017 Paula (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2016 My Mother and Other Strangers (TV seriál)
God Rest You Merry (E05)
Vera (E04)
The Price (E03)
další epizody (5)
2015 Zlatonosná řeka (TV seriál)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
2009 Rásaí na Gaillimhe (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S08E03)
2007 Single-Handed (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Dokumentární

2015 Austrálie: Cesta ke svobodě
2013 Krvavé Velikonoce v Dublinu (TV film)
2012 Záchrana Titanicu (TV film)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace