foto

Heinrich Ambrosch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Die Toten von Salzburg - Schwanengesang (TV film)
2019 Die Toten von Salzburg - Mordwasser (TV film)
Die Toten von Salzburg - Wolf im Schafspelz (TV film)
2016 Die Toten von Salzburg (TV film)
2014 Where I Belong
2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
Tatort - Operation Hiob (TV film)

TV seriály

2019 Soko Vídeň (TV seriál)
Die Todesliste (S14E07)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Himmel voller Sterne (S12E15)
Der Finger am Abzug (S12E14)
Ein hoher Preis (S12E13)
další epizody (10)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Außer Kontrolle (S12E05)
Auf ewig (S12E04)
Hangover (S12E03)
další epizody (15)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Alles wird gut (S11E06)
Der Kronzeuge (S11E05)
Vor aller Augen (S11E04)
další epizody (16)
2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Letzte Vorstellung (S10E06)
Gute Gesellschaft (S10E05)
Mörderspiel (S10E04)
další epizody (13)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Mrs. D. (S09E09)
Am Abgrund (S09E08)
Undercover (S09E07)
další epizody (16)
2012 Soko Vídeň (TV seriál)
Familienbande (S08E09)
Zimmer 312 (S08E08)
Im freien Fall (S08E07)
další epizody (10)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
Veränderungen (E13)
Lernprozesse (E12)
Vertrauenssache (E11)
další epizody (10)
Soko Vídeň (TV seriál)
Verschollen (S07E13)
Verraten und verkauft (S07E12)
Tod à la carte (S07E11)
další epizody (15)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Entgleist (S06E12)
Drei Millionen Tote (S06E11)
Mord aus dem Jenseits (S06E10)
další epizody (15)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Alte Bekannte (S05E11)
Blindspuren (S05E10)
Böser Zauber (S05E09)
další epizody (15)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Verlorene Jugend (S04E10)
Abgestürzt (S04E09)
Der zweite Mann (S04E08)
další epizody (10)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
In vino veritas (S03E12)
Gestrandet (S03E11)
Falsche Meister (S03E10)
další epizody (12)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Raunacht (E03)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Putinovy hry
2011 Terra Mater (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky