foto

James Bradshaw

  • nar. 20.3.1976 (43 let)
    Stamford, Lincolnshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Convenience
Lucan (TV film)
2008 Návrat na Brideshead
2006 Hospodu vám nedáme
Minotaur
2000 Zeměpisná délka (TV film)
1997 Grimleys, The (TV film)

TV seriály

2019 Endeavour (TV seriál)
O hlavu kratší (S06E04)
Zdání klame (S06E03)
Apollo (S06E02)
další epizody (4)
2018 Endeavour (TV seriál)
Rekviem (S05E06)
Kvartet (S05E05)
Barvy (S05E04)
2017 Endeavour (TV seriál)
Sklizeň (S04E04)
Lazaret (S04E03)
Chvalozpěv (S04E02)
další epizody (4)
2016 Endeavour (TV seriál)
Coda (S03E04)
Kořist (S03E03)
Arcadia (S03E02)
další epizody (4)
2014 Endeavour (TV seriál)
Země nezemě (S02E04)
Uškrcení (S02E03)
Nokturno (S02E02)
další epizody (4)
2013 Endeavour (TV seriál)
Domov (S01E04)
Raketa (S01E03)
Fuga (S01E02)
další epizody (4)
2011 Pravěk útočí (TV seriál)
Verhaltet Euch unauffällig (S04E02)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2007 Pravěk útočí (TV seriál)
Verschwörungstheorie (S01E04)
Unter Wasser (S01E03)
Spinnennest (S01E02)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2001 In a Land of Plenty (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Oliver Twist (TV seriál)
The Grimleys (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky