foto

Kai Longolius

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Die Toten von Salzburg - Mordwasser (TV film)
2017 Hochzeit in Rom (TV film)
2016 Die Toten von Salzburg (TV film)
2012 Geliebtes Kind (TV film)
2010 Die Landärztin - Um Leben und Tod (TV film)
Weihnachten im Morgenland (TV film)

TV seriály

2013 Heldt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Venkovská lékařka (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace