foto

Kai Longolius

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Die Toten von Salzburg - Schwanengesang (TV film)
2019 Die Toten von Salzburg - Mordwasser (TV film)
Die Toten von Salzburg - Wolf im Schafspelz (TV film)
2017 Hochzeit in Rom (TV film)
2016 Die Toten von Salzburg (TV film)
2012 Geliebtes Kind (TV film)
2010 Weihnachten im Morgenland (TV film)

TV seriály

2018 Soko Vídeň (TV seriál)
Nemesis (S13E17)
Nachts in Friedensruh (S13E16)
Gevatter Hein (S13E15)
další epizody (4)
2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Dirnbergers Dinner (S12E12)
Der Praktikant (S12E11)
Über den Dächern von Linz (S12E10)
další epizody (4)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Auf ewig (S12E04)
Hangover (S12E03)
Ausgeklinkt (S12E02)
další epizody (9)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Alles wird gut (S11E06)
Der Kronzeuge (S11E05)
Lara K. (S10E12)
další epizody (6)
2014 Soko Vídeň (TV seriál)
Mörderspiel (S10E04)
Und raus bist du (S10E03)
Perfekte Welt (S10E02)
další epizody (8)
2013 Heldt (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Am Abgrund (S09E08)
Undercover (S09E07)
Schneewittchen (S09E06)
další epizody (6)
2012 Soko Vídeň (TV seriál)
Familienbande (S08E09)
Eine Frage der Ehre (S08E05)
Staub zu Staub (S08E04)
další epizody (6)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Das schwarze Schiff (S07E05)
Date mit dem Tod (S07E04)
Tür an Tür (S07E03)
další epizody (5)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Mord aus dem Jenseits (S06E10)
Mörderische Sehnsucht (S06E04)
Nina, 16, vermisst (S06E03)
další epizody (8)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Um Leben und Tod (E07)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Alte Bekannte (S05E11)
2008 Soko Vídeň (TV seriál)
Du sollst nicht töten (S04E05)
Blutiger Ernst (S04E04)
Der Fall Dr. Seiler (S04E03)
další epizody (5)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
In vino veritas (S03E12)
Gestrandet (S03E11)
Falsche Meister (S03E10)
další epizody (9)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky