foto

Heribert Sasse

  • nar. 28.9.1945
    Linec, Rakousko
  • zem. 19.11.2016 (71 let)
    Hinterstoder, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Die Toten von Salzburg (TV film)
Krycí jméno Holec
2015 Kommissar Dupin - Bretonisches Gold (TV film)
2013 Prameny života
2011 Brand
2010 Tatort - Operation Hiob (TV film)
Žid Süss - Film bez svědomí
2009 Geliebter Johann, Geliebte Anna (TV film)
Pokrevní přátelství
2008 Falco
Místo činu: Exitus (TV film)
2007 Balkan Traffic - Übermorgen nirgendwo
2006 Korunní princ (TV film)
Místo činu: Rodinná záležitost (TV film)
Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
2005 Wellen (TV film)
2002 Edgar Wallace - Die vier Gerechten (TV film)
Roztomilá zlodějka (TV film)
2001 Wambo (TV film)
1998 Liebe deine Nächste!
Polizeiruf 110 - Rot ist eine schöne Farbe (TV film)
1997 Blutrausch
1996 Der See
Kondom des Grauens
1995 Frau will nach oben, Eine (TV film)
Mutters Courage
1994 Zelený Jindřich
1981 Dantons Tod
Ein wenig sterben
1980 Exit... nur keine Panik
1978 Bräute des Kurt Roidl, Die (TV film)
Kottan ermittelt - Wien Mitte (TV film)
1977 Krajkářka
1975 Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
1971 Tatort - Der Boss (TV film)

TV seriály

2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zirkus Fratinelli (S06E01)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Krise (S03E05)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Der Besuch (S02E11)
Soko Vídeň (TV seriál)
Sisis Vermächtnis (S04E02)
2006 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Bumerang (E09)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
Hra skončila (E05)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1983 Jakob und Adele (TV seriál)
1976 Kottan ermittelt (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1963 Oberinspektor Marek (TV seriál)

Divadelní záznam

1972 Der nackte Hamlet (divadelní záznam)
1970 Der Querulant (divadelní záznam)
1969 Die Kobibs'chen des Mr. Miggletwitcher (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky