foto

Jozef Kalman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1994 Doloroso (TV film)
Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy (TV film)
Dvaja muži pod posteľou (TV film)
1993 Pod vládou ženy aj na svitaní (TV film)
Póza (TV film)
1990 Jacobowski a plukovník (TV film)
1988 Dirigent (TV film)
1986 Rozlúčka s Máriou (TV film)
1984 Brehy nehy (TV film)
Staviteľ Solness (TV film)
1979 Tridsať zámkov na Loire (TV film)

TV seriály

1989 Škola detektívky (TV seriál)
Smrť baróna Gandaru (E05)
Honba za pokladom (E04)
Prípad Oscara Brodskiho (E03)
další epizody (5)
1985 Domov (TV seriál)
Keby ma mal niekto rád (E06)
Sklamanie (E05)
Nový domov (E04)
další epizody (6)
Sršne v úli (TV seriál)
Slávnosť (E07)
Kamaráti (E06)
Stará mama (E05)
další epizody (7)
1983 V službách zákona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky