foto

Karol Mareš

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2000 Chaos (TV film)
1999 Fiaker číslo 21 (TV film)
Rozprávanie neznámeho človeka (TV film)
1998 A ešte dve frašky... (TV film)
Obrus s monogramom (TV film)
Peniaze alebo život (TV film)
Posteľ plná hostí (TV film)
1997 Alergia (TV film)
Blúznenie srdca a rozumu (TV film)
Germinie (TV film)
1996 Herodes a Herodias (TV film)
Matúš (TV film)
Modrá ruža (TV film)
Zázračná láska (TV film)
1995 Maliar izieb (TV film)
Malý veľký princ (TV film)
Z môjho denníka (TV film)
Za vrchom vrch (TV film)
1994 Dvaja muži pod posteľou (TV film)
Kúzelník Tobiáš (TV film)
Národný hriešnik (TV film)
Tri poviedky so Zdenou Gruberovou (TV film)
1993 Hon na čarodejnice (TV film)
Mladé letá (TV film)
Profesor Bernhardi (TV film)
Tanec lásky a smrti (TV film)
1992 Slečna z Maxima (TV film)
Stratený list (TV film)
1991 Ako zabiť muža (TV film)
Machinko (TV film)
1990 Júlia (TV film)
Konečná dolina (TV film)
Piata pečať (TV film)
Zostane to medzi nami (TV film)
1989 Hlavne, keď sa radi máme (TV film)
1988 Dirigent (TV film)
Dravý nálet panny (TV film)
Terno (TV film)
1987 Gottšalk (TV film)

Dokumentární

1999 Free Faces (Live PKO 1999) (koncert)

TV pořady

1989 V slovo verím, v čistú pesničku (TV pořad)

Divadelní záznam

1998 Ujo Váňa (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky