foto

Françoise Giroud

  • nar. 21.9.1916
    Lausanne, Vaud, Švýcarsko
  • zem. 19.1.2003 (86 let)
    Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine, Île-de-France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1993 Jenny Marx, la femme du diable (TV film) - kniha
1984 Rozmar - kniha

Herecká filmografie

TV seriály

1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

2019 Delphine et Carole, insoumuses (TV film) - a.z.
2010 Nous nous sommes tant aimés (TV film) - a.z.
2009 La traversée du désir
2001 Ombre et lumière (TV seriál)
1999 Jean-Pierre Aumont, charme et fou-rires (TV film)
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)
1974 Histoire du cinéma français par ceux qui l'ont fait (TV seriál)
1964 Chroniques de France (TV seriál)
Cinéastes de notre temps (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Culture et dépendances (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1981 7 sur 7 (TV pořad)
1975 Apostrophes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky