foto

Brenda Vaccaro

  • nar. 18.11.1939 (79 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tenkrát v Hollywoodu
2017 30-Love
The Clapper
2016 Kubo a kouzelný meč
2015 Just Let Go
2012 Crackers
2010 Doktor Smrt (TV film)
2005 Klub osamělých v Boynton Beach
2004 Sladká láska (TV film)
2003 Šarlotina pavučinka: Velké dobrodružství Wilbura
2002 Jen procházka v parku (TV film)
Sonny
1998 Když manželé podvádějí (TV film)
1996 Dvě tváře lásky
Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
1995 I Want Him Back!
1994 Jít za hlasem srdce (TV film)
Milostná aféra
1992 Red Shoe Diaries (TV film)
1990 Smrtící hry
Stolen: One Husband (TV film)
1989 Cookie
Deset malých Indiánů
Maska rudé smrti
1988 Srdce půlnoci
1987 Jak Tryskáčovi potkali Flintstoneovy (TV film)
1985 Podvod (TV film)
Water
1984 Superdívka
1981 Dlouhá cesta domů (TV film)
Hrdost Jesse Hallama (TV film)
The Star Maker (TV film)
Zorro, the Gay Blade
1980 Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones (TV film)
První smrtelný hřích
1979 Dear Detective (TV film)
Fast Charlie... the Moonbeam Rider
1977 Kozoroh 1
Letiště '77
Nestor, the Long-Eared Christmas Donkey (TV film)
1976 Death Weekend
1975 Big Rip-Off, The (TV film)
Once Is Not Enough
1973 Honor Thy Father (TV film)
Shape of Things, The (TV film)
Sunshine (TV film)
1971 Going Home
Letní strom
Travis Logan, D.A. (TV film)
What's a Nice Girl Like You...? (TV film)
1970 Miluji svojí ženu
1969 Půlnoční kovboj
Where It's at

TV seriály

2017 Gypsy (TV seriál)
Black Barn (E10)
Marfa (E08)
Vagabond Hotel (E06)
další epizody (7)
Superior Donuts (TV seriál)
Get It, Arthur (S01E09)
2005 Americký táta (TV seriál)
Stan Knows Best (S01E03)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Paternal Affairs (S01E05)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Změna přístupu (S01E07)
Johnny Bravo (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
1995 Přátelé (TV seriál)
Bobule (S01E13)
1990 Columbo (TV seriál)
Žonglér - Vražda v Malibu (S09E06)
1984 Papírové panenky (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Šmoulové (TV seriál)
1979 Dear Detective (TV seriál)
1976 Sara (TV seriál)

Dokumentární

2019 An Accidental Studio
2017 Tax Shelter Terrors - a.z.
2001 Planet Storm (TV film)
1999 Intimate Portrait: Stefanie Powers (TV film)
The Directors (TV seriál)
1994 Midnight Cowboy Revisited
1984 Supergirl: The Making of the Movie (TV film)

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)
2010 62. Emmy Awards (TV pořad)
1984 Battle of the Network Stars XVII (TV pořad)
Super Password (TV pořad)
TV's Funniest Game Show Moments (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
The Movie Game (TV pořad)
You're Putting Me On (TV pořad)
1962 The Match Game (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace