foto

Paul Belsito

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deadpool
Rufus (TV film)
2005 Fantastická čtyřka
2001 Hou niao

TV seriály

2020 Ledová archa (TV seriál)
Tak se točí dokola jeho svět (S01E08)
2019 Dobrý doktor (TV seriál)
Trampoline (S02E18)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 6 (S01E06)
2014 Flash (TV seriál)
Samotář (S01E04)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Freaks and Geeks (S08E18)
2006 4400 (TV seriál)
Droga (S03E07)
1998 Sedm dní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky