foto

Camila Selser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El ídolo
Los Inquilinos
2017 Me gusta, pero me asusta
2016 Los Presentes
Un Padre No Tan Padre
2014 Amor de mis Amores
2013 Paraíso
2012 V krvi

TV seriály

2018 Atrapada (TV seriál)
Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2016 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Doce Nombres (S03E10)
Marionetas Y Titiriteros (S03E09)
Un Fantasma Llamado Molina (S03E08)
další epizody (10)
2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Pán pánů (S02E10)
Pan Juárez (S02E09)
Soucit bestie (S02E08)
další epizody (9)
2013 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Chlapcův pohled (S01E13)
Toho dne (S01E12)
Ani Borges ani Pánbůh (S01E10)
další epizody (10)
2010 Aparicio, Las (TV seriál)
Soy tu fan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky