foto

Charlélie Couture

  • nar. 26.2.1956 (63 let)
    Nancy, Meurthe-et-Moselle, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1997 Les enfants de l'Olympia (TV film)
Opération Bugs Bunny (TV film)
1988 Modernisté
1986 Suivez mon regard

TV seriály

1994 Les enfants de la télé (TV seriál)

Dokumentární

2003 L' Impossible mister Dieudo
2001 Campus, le magazine de l'écrit (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 La traversée du miroir (TV pořad)
2006 Tenue de soirée (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1994 Vincent à l'heure (TV pořad)
1993 Taratata (TV pořad)
1988 Questions pour un champion (TV pořad)
1985 C'est encore mieux l'après-midi (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky