foto

Tamás Polgár

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Saulův syn
2014 Bílý Bůh
Přelud
2009 Vysílání
2008 Delta
2002 Šťastné dny

TV seriály

2008 Állomás (TV seriál)

Dokumentární

2012 No Place on Earth - Kein Platz zum Leben

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace