foto

Péter Takátsy

  • nar. 19.3.1969 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Perújrafelvétel
2017 Árulók (TV film)
2015 Félvilág
Saulův syn
2014 Bernský vyslanec
Exeat
2013 Couch Surf
Smrtonosná past: Opět v akci
2011 Istanbul
2010 Louskáček ve 3D
2009 Koccanás (TV film)
2008 Geliebte Clara
2005 Csodálatos vadállatok (TV film)
2004 Szezon

TV seriály

2019 Tóth János (TV seriál)
A szupertehetség (S02E48)
A tökéletlen randevú (S02E43)
Leánybúcsú, legénybúcsú (S02E40)
2018 Tóth János (TV seriál)
Farsang (S02E38)
Jó tett helyébe (S02E37)
Placebo (S02E30)
další epizody (9)
2017 Munkaügyek (TV seriál)
Túszdráma (S06E22)
2015 Egynyári kaland (TV seriál)
Kincskeresők (S01E04)
Generációk (S01E03)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Gyerekbarát iroda (S02E12)
Hacktion (TV seriál)
Az utolsó fejezet (S04E04)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
Egészségügyi vizsgálat (S01E31)
2009 Hajónapló (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
1993 Kisváros (TV seriál)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Tank you (E13)
Az elveszett szakasz (E12)
Military Tours (E11)
další epizody (6)
1990 Angyalbörben (TV seriál)
Álca nélkül (E07)
Átkelés (E06)
Mozgó Trezor (E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace