foto

Sam Waterston

  • nar. 15.11.1940 (77 let)
    Cambridge, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 On the Basis of Sex
2016 Případ Sloane
2015 And It Was Good
Anesthesia
Please Be Normal
2003 Commission, The
Rozvod po francouzsku
2002 The Matthew Shepard Story (TV film)
2000 A House Divided (TV film)
1998 Miracle at Midnight (TV film)
Vyhnanec (TV film)
1997 Temné spiknutí
1996 Vzpomínky na Paříž
1995 Dobrodružství Augusta Kinga
Nixon
1994 Assault at West Point: The Court-Martial of Johnson Whittaker (TV film)
David's Mother (TV film)
Vnitřní nepřítel (TV film)
Šest vražd stačí, maminko!
1993 Dog Race in Alaska, A
I'll Fly Away: Then and Now (TV film)
1992 Amazing Stories: Book Four (video kompilace)
1991 V měsíčním svitu
1990 Lucernový vrch (TV film)
Mindwalk
Plennik zemli
1989 Vítej domů
Zločiny a poklesky
1988 Lincoln (TV film)
Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
Walk in the Woods, A (TV film)
1987 Des Teufels Paradies
Pokoj v podkroví (TV film)
Září
1986 Flagrant désir
Hana a její sestry
Jen mezi přáteli
The Fifth Missile (TV film)
1985 Finnegan Begin Again (TV film)
Love Lives On (TV film)
Varovný signál
1984 Vražedná pole
Země kouzel a zázraků (TV film)
1983 Dempsey (TV film)
In Defense of Kids (TV film)
1982 Games Mother Never Taught You (TV film)
1980 Nebe, peklo, ráj
Nebeská brána
Sweet William
1979 Friendly Fire (TV film)
Orlí pero
1978 Interiéry
1977 Kozoroh 1
1976 Sweet Revenge
1975 Journey Into Fear
Ranč Deluxe
1974 Reflections of Murder (TV film)
Velký Gatsby
1973 Glass Menagerie, The (TV film)
Much Ado About Nothing (TV film)
1972 Mahoney's Estate
Savages
1971 Who Killed Mary What's 'Er Name?
1970 Cover Me Babe
1969 Generation
Three
1967 Pan Fitzwilly
1965 Plastic Dome of Norma Jean, The

TV seriály

2018 Grace and Frankie (TV seriál)
The Home (S04E13)
The Rats (S04E12)
The Tub (S04E11)
další epizody (13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Undiscovered Country (S19E13)
2017 Godless (TV seriál)
An Incident at Creede (E01)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Sign (S03E13)
The Musical (S03E12)
The Other Vibrator (S03E11)
další epizody (13)
2016 Grace and Frankie (TV seriál)
The Coup (S02E13)
The Party (S02E12)
The Bender (S02E11)
další epizody (12)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The Vows (S01E13)
The Bachelor Party (S01E12)
The Secrets (S01E11)
další epizody (12)
2014 Newsroom (TV seriál)
To byl tedy den (S03E06)
Oh Shenandoah (S03E05)
Pohrdání soudem (S03E04)
další epizody (6)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
Volby 2 (S02E09)
Volby 1 (S02E08)
Třetí opoziční tým (S02E07)
další epizody (9)
2012 Newsroom (TV seriál)
Větší hlupák (S01E10)
Výpadek proudu, část druhá: Zkušební debata (S01E09)
Výpadek proudu, část první: Tragické porno (S01E08)
další epizody (10)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Torch (S11E21)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Blinded (S09E07)
2005 Character Studies (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
The Dead Wives Club (S15E02)
Paradigm (S15E01)
C.O.D. (S14E24)
další epizody (16)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Ill-Conceived (S14E10)
Compassion (S14E09)
Embedded (S14E08)
další epizody (25)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
The Wheel (S13E09)
Asterisk (S13E08)
Open Season (S13E07)
další epizody (24)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
3 Dawg Night (S12E09)
The Fire This Time (S12E08)
Myth of Fingerprints (S12E07)
další epizody (25)
2000 Griffinovi (TV seriál)
Cesta na Rhode Island (S02E13)
Zamilovaný Brian (S02E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Entitled (S01E15)
Právo a pořádek (TV seriál)
Thin Ice (S11E08)
Amends (S11E07)
Burn Baby Burn (S11E06)
další epizody (23)
1999 Přátelé (TV seriál) - a.z.
Jak Ross zkoušel flirtovat (S05E19) - a.z.
Právo a pořádek (TV seriál)
Sundown (S10E09)
Blood Money (S10E08)
Patsy (S10E07)
další epizody (24)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
True North (S09E09)
Punk (S09E08)
Venom (S09E07)
další epizody (23)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Ritual (S08E10)
Burned (S08E09)
Shadow (S08E08)
další epizody (25)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Family Business (S07E08)
Deadbeat (S07E07)
Double Blind (S07E06)
další epizody (23)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Angel (S06E08)
Humiliation (S06E07)
Paranoia (S06E06)
další epizody (22)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Scoundrels (S05E09)
Virtue (S05E08)
Precious (S05E07)
další epizody (9)
1993 Great Books (TV seriál)
1992 Warburg: A Man of Influence (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1989 Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
V zrcadle (S01E19)
1982 Freedom to Speak (TV seriál)
Q.E.D. (TV seriál)
1980 Oppenheimer (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Mayo Clinic: Faith, Hope and Science (TV film)
2017 Monkey Business: The Adventures of Curious George's Creators
2016 Dateline: Saigon - vyp.
2013 Cooper and Hemingway: The True Gen - vyp.
2011 Prohibition (TV seriál)
Rain Falls from Earth: Surviving Cambodia's Darkest Hour
2009 National Parks, The: America's Best Idea (TV seriál)
2005 The 100 Greatest War Films (TV film)
2001 Echoes from the White House
2000 In Bad Taste (TV film)
1999 The Unfinished Journey
1997 Lewis & Clark: The Journey of the Corps of Discovery (TV film)
Liv Ullmannová
Thomas Jefferson (TV seriál)
1992 Earth and the American Dream - vyp.
1990 The Civil War (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 A Gala for the President at Ford's Theatre (TV pořad)
1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace