foto

Jordan Lund

  • nar. 7.5.1957 (61 let)
    Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Snake Gone Through the House
2011 Lásky v resortu
2007 Než si pro nás přijde
Nurses (TV film)
2005 Co je šeptem...
2003 Alex a Emma
2000 Krasavice
More Dogs Than Bones
Visit, The
1999 Doživotí
Druhá šance
Léto v Alabamě
1997 In Dark Places
1996 Duch minulosti
Předtím a potom
1995 Americký prezident
Mutant
Zlatovláska a tři medvědi
1994 Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
Nebezpečná rychlost
1993 Amos & Andrew
1992 Divoký anděl
Trýznivé pochybnosti (TV film)
1991 Doktor Hollywood
Harley Davidson a Marlboro Man
1990 Dobrodružství Forda Fairlanea
Podfukáři (TV film)
Zelenáč
1989 Dýka
Fletch žije
Kriminál
Pekelná manželka

TV seriály

2012 Procitnutí (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ruka ruku myje (S09E03)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Odměna (S02E25)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1999 Get Real (TV seriál)
Providence (TV seriál)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
C-16: FBI (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Incredible Adventures of Baron von Munchausen... by Proxy (S04E02)
Právo a pořádek (TV seriál)
Matrimony (S07E13)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Act of God (S05E17)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Svědectví (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vypravěč příběhů (S01E13)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Usmíření 2/2 (S05E01)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Flash (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Osamělá holubice (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Street, The (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace