foto

Glenn A. Bruce

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Victor One
1993 Bojovníci krve
Cyborg Cop
1989 Kickboxer

TV seriály

1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1985 Assaulted Nuts (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace