foto

Dimitri Rataud

  • nar. 2.7.1972 (47 let)
    Sables-d'Olonne, Pays de la Loire, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 38 svědků
Hénaut président
2011 Nebezpečná kořist
2009 J'ai oublié de te dire
2008 Bílá ruka (TV film)
Le Commissariat (TV film)
Les Vacances de Clémence (TV film)
Mitterrand à Vichy (TV film)
2007 L'embrasement (TV film)
Très bien, merci
2005 Hledejte Anthonyho
2004 A co já?
2002 Znamení ve zdi
À cause d'un garçon (TV film)
1999 Rien sur Robert

TV seriály

2017 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2013 Le bal des secrets (TV seriál)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 12 (S04E12)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Taxi de nuit (S07E07)
2011 Zvláštní jednotka (TV seriál)
4 moins 1 (S02E08)
Au nom du pire (S02E07)
Mère et patrie (S02E06)
další epizody (7)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Roman noir - 1ère partie (S05E01)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
Un film sans... (TV seriál)
2007 Hénaut président (TV seriál)
Hôpital, L' (TV seriál)
2006 Sable noir (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Lyon police spéciale (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky