foto

Blake Anderson

  • nar. 2.3.1984 (33 let)
    Sacramento County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Doba ledová: Velikonoční překvapení (TV film)
2015 Matroš
Skautův průvodce zombie apokalypsou
2014 Sousedi
2013 Království lesních strážců
2011 Legend of Awesomest Maximus, The
2009 Ratko: The Dictator's Son
2008 Speciální zásilka (TV film)

TV seriály

2016 Voltron: Legendary Defender (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Protest proti předbíhání ve frontě (S09E23)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Halloween je horor (S27E04)
2014 Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
2013 Drunk History (TV seriál)
Lucas Bros Moving Co (TV seriál)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)

TV pořady

2015 Comedy Central Roast of Justin Bieber (TV pořad)
2013 Comedy Central Roast of James Franco (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
Eric Andre Show, The (TV pořad)
Larry King Now (TV pořad)
Loiter Squad (TV pořad)
2011 Comedy Central Roast of Charlie Sheen (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
Pekelná kuchyně (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Workaholics (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Workaholics (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace