foto

Blake Anderson

  • nar. 2.3.1984 (36 let)
    Sacramento County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 North Hollywood
Spy Intervention
2018 Game Over, Man!
The Package
2016 Doba ledová: Velikonoční překvapení (TV film)
2015 Matroš
Skautův průvodce zombie apokalypsou
2014 Sousedi
2013 Království lesních strážců
2011 Legend of Awesomest Maximus, The
2009 Ratko: The Dictator's Son
2008 Speciální zásilka (TV film)

TV seriály

2020 Woke (TV seriál)
2019 Mixed-ish (TV seriál)
Becoming Bow (S01E01)
2018 Tigtone (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Rozlučky se svobodou (S05E19)
2017 Ghosted (TV seriál)
Ghost Studz (E07)
The Jellies! (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
Party Gawds (S07E10)
Bianca Toro (S07E09)
Termidate (S07E08)
další epizody (10)
2016 Voltron: Legendární obránce (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
The Nuttin' Professor (S06E10)
Always Bet on Blake (S06E09)
The Fabulous Murphy Sisters (S06E08)
další epizody (10)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Protest proti předbíhání ve frontě (S09E23)
2015 Workaholics (TV seriál)
TAC in the Day (S05E13)
Peyote It Forward (S05E12)
The Slump (S05E11)
další epizody (13)
Parks and Recreation (TV seriál)
2017 (S07E01)
Simpsonovi (TV seriál)
Halloween je horor (S27E04)
2014 Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
Friendship Anniversary (S04E13)
DeputyDong (S04E12)
The One Where the Guys Play Basketball and Do the "Friends" Title Thing (S04E11)
další epizody (13)
Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
2013 Drunk History (TV seriál)
Lucas Bros Moving Co (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
The Future Is Gnar (S03E20)
In Line (S03E19)
Hungry Like the Wolf Dog (S03E18)
další epizody (10)
Arrested Development (TV seriál)
Flight of the Phoenix (S04E01)
2012 Workaholics (TV seriál)
Flashback in the Day (S03E10)
Ders Comes in Handy (S03E09)
Real Time (S03E08)
další epizody (10)
Zpátky do školy (TV seriál)
Současní impresionisté (S03E12)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
6 Hours Till Hedonism II (S02E10)
Man Up (S02E09)
Karl's Wedding (S02E08)
další epizody (20)
Dr. House (TV seriál)
Nebezpečí paranoie (S08E08)
Vincentův svět (TV seriál)
Poslední šance (S08E03)

Hudební videoklipy

2013 Major Lazer feat. Peaches & Timberlee - Scare Me (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Game Over, Man!
The Package

TV seriály

2011 Workaholics (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Workaholics (TV seriál)
Party Gawds (S07E10)
Bianca Toro (S07E09)
Termidate (S07E08)
další epizody (10)
2016 Workaholics (TV seriál)
The Nuttin' Professor (S06E10)
Always Bet on Blake (S06E09)
The Fabulous Murphy Sisters (S06E08)
další epizody (10)
2015 Workaholics (TV seriál)
TAC in the Day (S05E13)
Peyote It Forward (S05E12)
The Slump (S05E11)
další epizody (13)
2014 Workaholics (TV seriál)
Friendship Anniversary (S04E13)
DeputyDong (S04E12)
The One Where the Guys Play Basketball and Do the "Friends" Title Thing (S04E11)
další epizody (13)
2013 Workaholics (TV seriál)
The Future Is Gnar (S03E20)
In Line (S03E19)
Hungry Like the Wolf Dog (S03E18)
další epizody (10)
2012 Workaholics (TV seriál)
Flashback in the Day (S03E10)
Ders Comes in Handy (S03E09)
Real Time (S03E08)
další epizody (10)
2011 Workaholics (TV seriál)
6 Hours Till Hedonism II (S02E10)
Man Up (S02E09)
Karl's Wedding (S02E08)
další epizody (20)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Tigtone (TV seriál)
2017 Workaholics (TV seriál)
Termidate (S07E08)
2016 Workaholics (TV seriál)
Always Bet on Blake (S06E09)
2015 Workaholics (TV seriál)
Menergy Crisis (S05E04)
2014 Workaholics (TV seriál)
DeputyDong (S04E12)
2013 Workaholics (TV seriál)
The Future Is Gnar (S03E20)
2012 Workaholics (TV seriál)
The Lord's Force (S03E07)
2011 Workaholics (TV seriál)
Stop! Pajama Time (S02E06)
We Be Ballin' (S01E02)
Piss & S**t (S01E01)

Host

TV pořady

2020 Let's Roll with Tony Greenhand (TV pořad)
2015 Comedy Central Roast of Justin Bieber (TV pořad)
2013 Comedy Central Roast of James Franco (TV pořad)
2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
Larry King Now (TV pořad)
Loiter Squad (TV pořad)
The Eric Andre Show (TV pořad)
2011 Comedy Central Roast of Charlie Sheen (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
Pekelná kuchyně (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky