foto

Marcel Bystroň

  • nar. 27.3.1968 (52 let)

Zajímavosti o tvůrci (3)

  • Jak se zbavit nevěsty (2016)

    - Díky Kordule Stropnické, které byla role nabídnuta scenáristou Bystroněm, si ve filmu zahrála i její matka, Veronika Žilková. Když dorazila s dcerou na kamerové zkoušky, byla nabídnuta role i pro ni. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

  • Post Coitum (2004)

    - Původně měl se režie filmu ujmout autor scénáře Marcel Bystroň. Zhruba v polovině natáčení ale bylo oznámeno, že režii převezme Juraj Jakubisko. Podle bulvárního tisku se měl Bystroň, jenž měl i v munulosti problémy s agresivním chováním, dopustit napadení Deany Jakubiskové. (Paity)

  • Post Coitum (2004)

    - Scenárista a režisér Marcel Bystroň, který původně scénář k Post Coitu napsal pro seba, měl v té době na kontě jen ne zrovna úspešný roadmovie Cabriolet. (imro)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2006 Po hlavě... do prdele
Zahradník
2001 Cabriolet
1994 Černobílá pohádka (TV film)

TV seriály

1999 Nemocnice na pokraji zkázy (TV seriál)
1994 Gumáci (TV seriál)

TV pořady

2011 Vrabci v hrsti (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 TV Bomba (TV pořad)
1994 Ptákoviny (TV pořad)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Nemocnice na pokraji zkázy (TV seriál)

Dokumentární

2004 Pre coitum filmu: Post Coitum (TV film)

Host

TV pořady

2001 Letadlo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky