foto

Jeffrey Marcus

  • nar. 21.2.1960 (59 let)
    Harrisburg, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ledové království
2006 Náš dům (TV film)
2005 A co když je to pravda?
McBride: To je vražda, madam (TV film)
Soupeři
2003 Mezi námi děvčaty
Záhadná žena (TV film)
1997 Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
Legal Deceit
1996 Lebkouni V: Tisíciletí (TV film)
Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
1995 Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
1994 Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
1990 Nightmare on the 13th Floor (TV film)
1982 Eleanor, First Lady of the World (TV film)
1981 Endless Love
Senior Trip (TV film)
Vyvolení
1980 Playing for Time (TV film)

TV seriály

2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
2003 JAG (TV seriál)
Střelba do vlastních (S08E15)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Heartbreak (S01E09)
1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace