foto

Hank Chen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Life-Size 2 (TV film)
2017 Který je ten pravý?
Lemon
2015 Bob Thunder: Internet Assassin
2014 The Angriest Man in Brooklyn

TV seriály

2018 Legion (TV seriál)
Chapter 14 (S02E06)
Skandál (TV seriál)
Allow Me to Reintroduce Myself (S07E12)
2017 The Chances (TV seriál)
Casual (TV seriál)
The Table (S03E03)
2016 Grace and Frankie (TV seriál)
The Bender (S02E11)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tajný projekt (S08E08)
2015 Disengaged (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do recyklované kinematografie (S06E08)
Lekce herectví a otevřená homosexualita (S06E04)
2014 Transparent (TV seriál)
Moppa (S01E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Fate (S10E09)
2012 Eastsiders (TV seriál)
High Maintenance (TV seriál)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 Záměna (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Model Behavior (S01E19)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pursuit (S12E17)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)

Dokumentární

2014 Queers in the Kingdom: Let Your Light Shine

Host

TV pořady

2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace