foto

Hank Chen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Který je ten pravý?
Lemon
2015 Bob Thunder: Internet Assassin
2014 The Angriest Man in Brooklyn

TV seriály

2018 Legion (TV seriál)
Chapter 14 (S02E06)
Skandál (TV seriál)
Allow Me to Reintroduce Myself (S07E12)
2017 The Chances (TV seriál)
Casual (TV seriál)
The Table (S03E03)
2016 Grace and Frankie (TV seriál)
The Bender (S02E11)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tajný projekt (S08E08)
2015 Disengaged (TV seriál)
2014 Transparent (TV seriál)
Moppa (S01E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Fate (S10E09)
2012 Eastsiders (TV seriál)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Zelený servis (TV seriál)
2011 Záměna (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Model Behavior (S01E19)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pursuit (S12E17)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)

Dokumentární

2014 Queers in the Kingdom: Let Your Light Shine

TV pořady

2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace