foto

Scott Hornbacher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Zpropadené dědictví
2007 Interview

TV seriály

2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kolo (S01E13)
Nixon versus Kennedy (S01E12)
Babí léto (S01E11)
další epizody (13)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2017 The Last Tycoon (TV seriál)
An Enemy Among Us (E08)
Burying the Boy Genius (E04)
2016 Miliardy (TV seriál)
YumTime (S01E03)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Dva světy (E05)
2015 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Odstupné (S07E08)
2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Monolit (S07E04)
Časová pásma (S07E01)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ve dveřích, část 2 (S06E02)
Ve dveřích, část 1 (S06E01)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Temné stíny (S05E09)
Vzdálená místa (S05E06)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Příběhy z hotelu Waldorf (S04E06)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Před úsvitem (S03E09)

Host

TV pořady

2010 Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
1994 Inside the Actors Studio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky