foto

Fedor Kaucký

  • nar. 20.7.1923 (95 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Králova žena (TV film)
1970 Podzim (TV film)
1969 Kníže (TV film)
1968 Moudrý Engelbert (TV film)

Dokumentární

1966 Psí úsměv (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace