foto

Chris Provenzano

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Snížit se
2001 Thank You, Good Night

TV seriály

2017 Silicon Valley (TV seriál)
Hooli-Con (S04E09)
2015 Strážce pořádku (TV seriál)
Fate's Right Hand (S06E01)
2014 Strážce pořádku (TV seriál)
Whistle Past the Graveyard (S05E08)
Shot All to Hell (S05E05)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Money Trap (S04E07)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
The Hammer (S01E10)
Long in the Tooth (S01E04)
2009 Archer (TV seriál)
Stav beztíže (TV seriál)
Fear (E07)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Pozor, vyletí ptáček! (S01E09)
Tulákova značka (S01E08)
2005 Carpocalypse (TV seriál)

TV pořady

1991 Talk Soup (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Strážce pořádku (TV seriál)

Režijní filmografie

TV pořady

2002 Reel Comedy: Big Trouble (TV pořad)