foto

Bill Roe

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Dům v temnotách
2008 Akta X: Chci uvěřit
2005 Elektra
Víra mých otců (TV film)
2001 Druhé líbánky (TV film)
2000 Akta X: Rekviem (video kompilace)
1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)
Akta X: Jedináček (video kompilace)
Akta X: Samantha (video kompilace)
Where the Truth Lies (TV film)
1998 Akta X: Identita (video kompilace)
1997 Detention: The Siege at Johnson High (TV film)

TV seriály

2015 Castle na zabití (TV seriál)
Pan a paní Castlovi (S08E08)
Svůdce (S08E07)
Životní vzor (S08E06)
další epizody (12)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Dětská hra (S07E04)
Bezprostřední nebezpečí (S07E03)
Montrealská stopa (S07E02)
další epizody (12)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Get a Clue (S06E06)
Time Will Tell (S06E05)
Number One Fan (S06E04)
další epizody (11)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý Santa (S05E09)
Po pracovní době (S05E08)
Poslední píseň (S05E07)
další epizody (18)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
V poutech (S04E10)
Romeo a Julie po čínsku (S04E04)
Hlavní je hlava (S04E03)
další epizody (16)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Poslední láhev (S03E10)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
Málem slavný (S03E07)
další epizody (19)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
Miluj mě k smrti (S02E09)
další epizody (20)
Městečko Eastwick (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Prodloužený víkend (S01E10)
Pozor, vyletí ptáček! (S01E09)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
Slunečné dny (S09E18)
Vysvobození (S09E17)
další epizody (14)
2001 Akta X (TV seriál)
Pán much (S09E05)
4-D (S09E04)
Daemonicus (S09E03)
další epizody (19)
2000 Akta X (TV seriál)
Cesta temnoty (S08E07)
Adžarv (S08E06)
Tichá prosba (S08E05)
další epizody (23)
1999 Akta X (TV seriál)
Souhra náhod (S07E06)
Zrychlení (S07E05)
Milénium (S07E04)
další epizody (22)
1998 Akta X (TV seriál)
Jak duch ukradl Vánoce (S06E06)
Země snů II (S06E05)
Země snů I (S06E04)
další epizody (6)
1997 Brooklyn South (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Městečko Independence (E03)
Poslední loď (TV seriál)
Feast (S04E07)
Černá listina (TV seriál)
Ian Garvey (S05E08)
The Debt Collector (No. 46) (S04E20)
The Harem (No. 102) (S04E11)
2016 Černá listina (TV seriál)
Gaia (S04E04)
Alexander Kirk (No. 14): Conclusion (S03E23)
Alistair Pitt č.103 (S03E13)
Castle na zabití (TV seriál)
Znovu po smrti (S08E19)
Tři přání (S08E17)
Svědek obžaloby (S08E10)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Hrozba ve vzduchu (S07E21)
Tváří v tvář smrti (S07E18)
Vzkříšení (S07E14)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Zlý Santa (S07E10)
Vrah v síti (S07E05)
Room 147 (S06E16)
další epizody (4)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
A Murder Is Forever (S06E08)
Lidský faktor (S05E23)
Zatímco jsi stála (S05E22)
další epizody (5)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Živí mrtví (S04E22)
Mrtvá Angličanka (S04E20)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Hotel plný vzpomínek (S04E08)
Démoni (S04E06)
Odpočítávání (S03E17)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Trojitý vrah (S03E06)
Prastará kletba (S02E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace