foto

Bill Roe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Dům v temnotách
2008 Akta X: Chci uvěřit
2005 Elektra
Víra mých otců (TV film)
2001 Druhé líbánky (TV film)
1999 Where the Truth Lies (TV film)
1997 Detention: The Siege at Johnson High (TV film)

TV seriály

2015 Castle na zabití (TV seriál)
Pan a paní Castlovi (S08E08)
Svůdce (S08E07)
Životní vzor (S08E06)
další epizody (12)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Dětská hra (S07E04)
Bezprostřední nebezpečí (S07E03)
Montrealská stopa (S07E02)
další epizody (12)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Lovci pokladů (S06E06)
Čas ukáže (S06E05)
Největší fanynka (S06E04)
další epizody (11)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý Santa (S05E09)
Po pracovní době (S05E08)
Poslední píseň (S05E07)
další epizody (18)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
V poutech (S04E10)
Romeo a Julie po čínsku (S04E04)
Hlavní je hlava (S04E03)
další epizody (16)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Poslední láhev (S03E10)
Blízká setkání vražedného druhu (S03E09)
Málem slavný (S03E07)
další epizody (19)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
Miluj mě k smrti (S02E09)
další epizody (20)
Městečko Eastwick (TV seriál)
Pilot (E01)
2008 Mentalista (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
A uslyšel jsem hřmění (S01E09)
Ruka z krajních mezí (S01E07)
Královský gambit (S01E05)
další epizody (7)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Prodloužený víkend (S01E10)
Pozor, vyletí ptáček! (S01E09)
Za rozbřesku (TV seriál)
What If It's Him? (E13)
What If She's the Key? (E12)
What If He Walks Away? (E11)
další epizody (7)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
What If They Find Him? (E06)
What If They're Stuck? (E05)
What If He Can Change the Day? (E04)
další epizody (6)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Synové a milenci (S01E19)
Hříchy mládí (S01E18)
Milionová výhra (S01E17)
další epizody (9)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Pokerová tvář (S01E10)
Rok Tygra (S01E09)
Štěstí je žena (S01E08)
další epizody (10)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
Slunečné dny (S09E18)
Vysvobození (S09E17)
další epizody (14)
2001 Akta X (TV seriál)
Pán much (S09E05)
4-D (S09E04)
Daemonicus (S09E03)
další epizody (19)
2000 Akta X (TV seriál)
Cesta temnoty (S08E07)
Adžarv (S08E06)
Tichá prosba (S08E05)
další epizody (23)
1999 Akta X (TV seriál)
Souhra náhod (S07E06)
Zrychlení (S07E05)
Milénium (S07E04)
další epizody (22)
1998 Akta X (TV seriál)
Jak duch ukradl Vánoce (S06E06)
Země snů II (S06E05)
Země snů I (S06E04)
další epizody (6)
1997 Brooklyn South (TV seriál)

Video kompilace

2000 Akta X: Rekviem (video kompilace)
1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)
Akta X: Jedináček (video kompilace)
Akta X: Samantha (video kompilace)
1998 Akta X: Identita (video kompilace)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Zelenáč (TV seriál)
The Hunt (S02E20)
2019 Zelenáč (TV seriál)
The Dark Side (S02E10)
Černá listina (TV seriál)
Victoria Fenbergová (č. 137) (S07E11)
Louis T. Steinhil (č. 27) (S07E01)
Ostermanova zastřešující společnost (č. 6) (S06E14)
další epizody (6)
2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Zachovat si tvář (S02E04)
Poslední loď (TV seriál)
Most (S05E03)
Černá listina (TV seriál)
Sutton Ross (č. 17) (S05E22)
Vrah kozoroh (č. 19) (S05E16)
2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Městečko Independence (E03)
Poslední loď (TV seriál)
Hostina (S04E07)
Černá listina (TV seriál)
Ian Garvey (č. 13) (S05E08)
Smokey Putnum (č. 30) (S05E01)
Výběrčí dluhů (č. 46) (S04E20)
další epizody (4)
2016 Černá listina (TV seriál)
Gaia (č. 81) (S04E04)
Alexander Kirk (č. 14): Závěr (S03E23)
Alistair Pitt (č. 103) (S03E13)
Castle na zabití (TV seriál)
Znovu po smrti (S08E19)
Tři přání (S08E17)
Svědek obžaloby (S08E10)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Hrozba ve vzduchu (S07E21)
Tváří v tvář smrti (S07E18)
Vzkříšení (S07E14)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Zlý Santa (S07E10)
Vrah v síti (S07E05)
Pokoj 147 (S06E16)
další epizody (4)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Vražda je věčná (S06E08)
Lidský faktor (S05E23)
Zatímco jsi stála (S05E22)
další epizody (5)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Živí mrtví (S04E22)
Mrtvá Angličanka (S04E20)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Hotel plný vzpomínek (S04E08)
Démoni (S04E06)
Odpočítávání (S03E17)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Trojitý vrah (S03E06)
Prastará kletba (S02E19)