foto

Shanice Banton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Wanting
2016 Barva vítězství
2014 A Day Late and a Dollar Short (TV film)
Apple Mortgage Cake (TV film)
2010 Nebezpečná láska (TV film)

TV seriály

2016 Soukromé očko (TV seriál)
2015 The Book of Negroes (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace