foto

Shanice Banton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 White Lie
2018 Her Stolen Past (TV film)
Isabelle
2016 Barva vítězství
2014 A Day Late and a Dollar Short (TV film)
Apple Mortgage Cake (TV film)
2010 Nebezpečná láska (TV film)

TV seriály

2020 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Parker in the Rye (S13E10)
2019 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
The Killing Dose (S13E09)
Toronto the Bad (S13E07)
The Philately Fatality (S13E06)
další epizody (7)
2018 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Tma před úsvitem II. část (S12E18)
Tma před úsvitem I. část (S12E17)
Návod k vraždě (S12E16)
další epizody (12)
2016 Soukromé očko (TV seriál)
Dvojí život (S01E08)
2015 The Book of Negroes (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
44 Minutes to Save the World (S05E09)
End of Faes (S05E08)
Here Comes the Night (S05E07)
další epizody (5)
2014 Městečko Haven (TV seriál)
V centru světla (S05E03)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Školní hrátky (S03E02)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
The Time of My Life, Part Two (S12E40)
The Time of My Life, Part One (S12E39)
Zombie, Part Two (S12E38)
další epizody (40)
2011 Střední škola Degrassi (TV seriál)
In the Cold, Cold Night (2/2) (S11E45)
In the Cold, Cold Night (1/2) (S11E44)
Hollaback Girl (2/2) (S11E43)
další epizody (45)
2010 Střední škola Degrassi (TV seriál)
Drop the World (2/2) (S10E44)
Drop the World (1/2) (S10E43)
Chasing Pavements (2/2) (S10E42)
další epizody (44)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky