foto

Andreas Köhler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Mord geht immer - Der Koch ist tot (TV film)
2017 1000 Arten, den Regen zu beschreiben
2015 Wir Monster
2013 Schnitzel und Dolmades
2010 Eines Tages...
Saša
2008 Code 21 (TV film)
Die Dinge zwischen uns
2005 Amor fati

TV seriály

2019 Helen Dorn (TV seriál)
Nach dem Sturm (E11)
2018 Friesland (TV seriál)
Schmutzige Deals (E07)
2017 Friesland (TV seriál)
Krabbenkrieg (E05)
2016 Friesland (TV seriál)
Klootschießen (E03)

Dokumentární

2018 Dark Eden
2016 Das letzte halbe Jahr (TV film)
2015 Haymatloz
2014 Tour du Faso
Wer ist Thomas Müller?
2013 Richard Deacon - In Between
2008 NoBody's Perfect

Režijní filmografie

Filmy

2008 Code 21 (TV film)

Dokumentární

2018 Global Family

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Code 21 (TV film)

Dokumentární

2018 Global Family

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace