foto

Gilles Perrault

  • nar. 9.3.1931 (88 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2003 Zbloudilí - kniha
1993 Zločin - kniha
1989 Orchestre rouge, L' - kniha
1979 Le pull-over rouge - kniha
1978 Le dossier 51 - kniha
1974 L'implantation (TV film) - kniha
1966 Avec la peau des autres - kniha
1961 Le Sahara brûle - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 La Vénitienne (TV film)
2004 Les Passeurs (TV film)
1995 Útěky
1989 Orchestre rouge, L'
1983 Partička
1978 Le dossier 51
1973 Le serpent

TV seriály

1978 La filière (TV seriál)
1975 Secret des dieux, Le (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1991 Un livre un jour (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1975 Apostrophes (TV pořad)
1971 Samedi soir (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky