foto

Dante Basco

  • nar. 29.8.1975 (43 let)
    Pittsburg, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rag Doll
2017 Limelight
Sightings
2016 Jarhead 3: The Siege (TV film)
The Head Thieves
2015 First Glance
Mouthpiece
2014 3's a Couple
Anita Ho
Awesome Asian Bad Guys
Liga spravedlivých: V pasti času
Mstitel bezpráví 2
Murder101
2012 Hang Loose
2011 I'm Coming Out
Subject: I Love You
2010 Blood River
Firebreather (TV film)
2009 Blood and Bone
Outside, The
2008 This Life
2006 Tančím, abych žil
2003 Láska nic nestojí
Motorkáři
Naked Brown Men
2001 Extreme Days
Meet the Changs (TV film)
2000 Rave
Zběsilá noc
1999 But I'm a Cheerleader
1998 Lion's Den, The
Sinbad: The Battle of the Dark Knights
1997 Fakin' Da Funk
Riot (TV film)
1996 Gangstaz
1995 Goofy na výletě
Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
Úder pěstí
1991 Hit Man, The (TV film)
Hook
Ideální zbraň
1990 Cold Dog Soup
1989 15 and Getting Straight (TV film)
1988 Moonwalker

TV seriály

2018 A Million Little Things (TV seriál)
I Dare You (E07)
Unexpected (E06)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
DUME (S04E11)
2017 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Kindred (S04E07)
The Occupation (S04E05)
2016 Camp Camp (TV seriál)
2014 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Imperiální akademie (S01E05)
2013 Peter Panzerfaust (TV seriál)
2012 Legenda Korry (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Balíček (S02E14)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Všechno nejlepší (S09E08)
2008 The Nostalgia Critic (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Sózinova kometa, část čtvrtá: Avatar Aang (S03E21)
Sózinova kometa, část třetí: Vstříc peklu (S03E20)
Sózinova kometa, část druhá: Staří mistři (S03E19)
další epizody (10)
2007 Avatar: The Last Airbender - Super Deformed Shorts (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Den černého slunce, část druhá: Zatmění (S03E11)
Den černého slunce, část první: Invaze (S03E10)
Noční můry a bdělé snění (S03E09)
další epizody (11)
2006 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Křižovatka osudu (S02E20)
Guru (S02E19)
Král živlu země (S02E18)
další epizody (20)
Vincentův svět (TV seriál)
A co Bob? (S03E11)
2005 Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Obléhání Severu - 2. část (S01E20)
Obléhání Severu - 1. část (S01E19)
Mistr ovládání vody (S01E18)
další epizody (20)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Home Invasion (S01E02)
Moesha (TV seriál)
1991 Báječná léta (TV seriál) - a.z.
Pohled zpátky (S04E23) - a.z.
1988 Báječná léta (TV seriál)
Andílek Karen (S01E04)
Smutek a láska (S01E02)
1984 Santa Barbara (TV seriál)

Dokumentární

2014 Six Hours
1995 500 Nations (TV seriál)

TV pořady

2006 Disney Channel Games, The (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Hang Loose

Producentská filmografie

Filmy

2012 Hang Loose

Režijní filmografie

Filmy

2003 Naked Brown Men

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace