foto

Andrew Colville

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Star Trek: Discovery (TV seriál)
An Obol for Charon (S02E04)
Point of Light (S02E03)
2016 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Zpět v akci (S03E08)
2015 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Zlom (S02E06)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Jak dlouhá věčnost (S01E04)
2013 Graceland (TV seriál)
Happy Endings (S01E11)
Hair of the Dog (S01E06)
2012 Nikita (TV seriál)
Crossbow (S02E22)
Sanctuary (S02E12)
2011 Nikita (TV seriál)
343 Walnut Lane (S02E06)
Betrayals (S01E21)
Alexandra (S01E15)
2010 Lone Star (TV seriál)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Opatření (S03E04)
2007 4400 (TV seriál)
Fear Itself (S04E02)
2006 4400 (TV seriál)
Droga (S03E07)
2005 Threshold (TV seriál)
2004 North Shore (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Graceland (TV seriál)
Pawn (S01E12)
Happy Endings (S01E11)
King's Castle (S01E10)
další epizody (12)
2012 Nikita (TV seriál)
Homecoming (S02E23)
Crossbow (S02E22)
Dead Drop (S02E21)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky