foto

Yeong-hee Nah

  • nar. 3.3.1961 (58 let)
    Okres Boeun, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gieokeui bam
2012 Mooseowoon iyagi
2011 Booleojin hwasal
2008 Sunjeong manhwa
1986 Yeongung yeonga
1982 Hwanyeo '82

TV seriály

2018 Bulgeundal Pureunhae (TV seriál)
Meomchugo sipeun sungan : eobauttaim (TV seriál)
2017 Hwanggeumbit nae insaeng (TV seriál)
Mugunghwa kkoti piseossseubnida (TV seriál)
2016 Woonppallomaenseu (TV seriál)
2015 Aein isseoyo (TV seriál)
Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
Peurodyusa (TV seriál)
2014 Eommaui jungwon (TV seriál)
Gajogkkili wae ilae (TV seriál)
Gwibooin (TV seriál)
Woonmyungcheoreom neol saranghae (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Goot dakteo (TV seriál)
2012 Gajokui tansaeng (TV seriál)
Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
2011 Dongan minyeo (TV seriál)
Paradaiseu mokjang (TV seriál)
Woorijip yeojadeul (TV seriál)
2010 Ajikdo gyeolhonhago shipeun yeoja (TV seriál)
Geulroria (TV seriál)
O! mai reidi (TV seriál)
2009 Naejoui yeowang (TV seriál)
Seutail (TV seriál)
2008 Dolaon ddukbaegi (TV seriál)
Gamunui yeonggwang (TV seriál)
Keudeuli saneun sesang (TV seriál)
2007 In soonineun yeppeuda (TV seriál)
2006 Annyounghaseyo haneunim (TV seriál)
Geimui yeowang (TV seriál)
Gijeok (TV seriál)
Tumyeongingan Choe Jang Su (TV seriál)
2005 Maenbaleui cheongchoon (TV seriál)
Seulpeun yeonga (TV seriál)
Weding (TV seriál)
2003 Baeksutalchul (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace