foto

Hans-Christoph Blumenberg

  • nar. 1.3.1947 (73 let)
    Lychen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2008 Warten auf Angelina
2004 Tatort - Teufel im Leib (TV film)
2003 Der Aufstand (TV film)
Tatort - Bienzle und der Taximord (TV film)
Tatort - Veras Waffen (TV film)
2002 Tatort - Alibi für Amelie (TV film)
2001 Planet der Kannibalen
2000 Hirnschal gegen Hitler (TV film)
1999 After Play (TV film)
Tatort - Bienzle und der Zuckerbäcker (TV film)
1998 To wszawe nagie zycie (TV film)
1995 Beim nächsten Kuß knall ich ihn nieder
Tatort - Eine todsichere Falle (TV film)
1994 Rotwang muß weg!
1992 Tatort - Camerone (TV film)
1990 Tatort - Blue Lady (TV film)
1988 Tatort - Salü Palu (TV film)
Tatort - Winterschach (TV film)
1987 Der Madonna-Mann
1986 Der Sommer des Samurai
1984 Tausend Augen
1970 Preston Sturges - Porträt eines Hollywood-Regisseurs (TV film)

TV seriály

2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Femme fatale (S12E17)
Die Spur der Nachtigall (S12E16)
Dolce Vita (S12E15)
další epizody (5)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Über sieben Brücken (S11E24)
Omelette Surprise (S11E18)
Fotofalle (S11E15)
další epizody (5)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Der stille Herr Heisenberg (S10E23)
Frau im Schatten (S10E18)
Klassentreffen (S10E15)
další epizody (5)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Der letzte Pirat (S09E22)
Die Fremde (S09E20)
Das schönste Auto der Welt (S09E18)
další epizody (4)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Das Phantom (S09E08)
Wunderkind (S09E06)
Neandertal ist überall (S09E04)
další epizody (6)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Eine kleine Sehnsucht (S08E10)
Schlechte Karten für Belinda (S08E09)
Kriminaltango (S07E20)
další epizody (6)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Mann aus Calais (S06E20)
Haie und andere Hechte (S06E19)
Drunter und drüber (S06E18)
další epizody (4)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
1999 Zwei Brüder (TV seriál)
Gift (E12)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Klidné vody jezera (E01)
1997 Zwei Brüder (TV seriál)
Nervenkrieg (E07)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)
2005 Die Letzte Schlacht (TV film)
2000 Deutschlandspiel (TV film)
1992 Wenn ich sonntags in mein Kino geh'... (TV film)
1989 In meinem Herzen, Schatz...
1978 Verdammt gutes Leben - Howard Hawks, Ein (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Warten auf Angelina
2003 Der Aufstand (TV film)
1984 Tausend Augen

TV seriály

2017 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Hai auf dem Dach (S14E25)
Geier Sturzflug (S14E22)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Damenwahl (S13E24)
Der Dicke (S13E21)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Femme fatale (S12E17)
Die Spur der Nachtigall (S12E16)
Dolce Vita (S12E15)
další epizody (5)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Über sieben Brücken (S11E24)
Omelette Surprise (S11E18)
Fotofalle (S11E15)
další epizody (4)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Der stille Herr Heisenberg (S10E23)
Frau im Schatten (S10E18)
Klassentreffen (S10E15)
další epizody (5)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Der letzte Pirat (S09E22)
Die Fremde (S09E20)
Das schönste Auto der Welt (S09E18)
další epizody (4)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Das Phantom (S09E08)
Wunderkind (S09E06)
Neandertal ist überall (S09E04)
další epizody (6)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Eine kleine Sehnsucht (S08E10)
Schlechte Karten für Belinda (S08E09)
Kriminaltango (S07E20)
další epizody (5)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Ein Wolf kommt selten allein (S07E04)
Der Mann aus Calais (S06E20)
Haie und andere Hechte (S06E19)
další epizody (4)
1999 Zwei Brüder (TV seriál)
Gift (E12)
1998 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Klidné vody jezera (E01)

Producentská filmografie

Filmy

2008 Warten auf Angelina

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky