foto

Semi Chellas

  • nar. 1969
    Palo Alto, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 American Woman
Charlieho andílci
2018 Ophelia
2008 Doživotní trest (TV film)
2001 Klářin portrét
Three Stories from the End of Everything
1999 Nepokojní duchové (TV film)

TV seriály

2018 The Romanoffs (TV seriál)
Expectation (E04)
2015 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ztracený obzor (S07E12)
2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Strategie (S07E06)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Službičky (S06E11)
Muž s plánem (S06E07)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ta druhá (S05E11)
Vzdálená místa (S05E06)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Noční akce (S02E02)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Za bílého dne (S01E05)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Mi Casa, Su Casa Loma (S01E10)
2002 Večerník (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1999 The Life Before This
1998 Clutch
1996 Joe's So Mean to Josephine

TV seriály

1998 Twitch City (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace