foto

George Mooradian

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2005 Circle, The
Heart of the Beholder
Pterodaktyl
2004 Bet Your Life (TV film)
Forbidden Warrior
2003 Nejlepší je to na sněhu
Smrtící roj
Stopař II: Čekám...
2002 Andělé nikdy nespí
Crazy as Hell
2000 Základna 2 (TV film)
1999 David and Lola
K-9 II. Můj přítel se studeným čumákem
Mrtvý muž
Netopýři
Tvrdá spravedlnost (TV film)
1998 Bestie
Bloodsport: The Dark Kumite
Sanctuary
Sorcerers
1997 Crazy Six
Podlé zbraně
Retroactive
Výbuch
1996 Nemesis 3: Boj s časem
Nemesis 4: Zjevení
Omega Doom
Ravenhawk (TV film)
1995 Adrenalin: Předběhni smrt
Heatseeker
Nemesis 2
Spit Fire
1994 Hong Kong '97
Kickboxer 4: Agresor
1993 Arkáda
Drtič mozků
Rytíři
1992 Nemesis
1991 Dollman
Kickboxer 2 - Cesta zpátky
Krvavý zápas
1988 Prisoner of Rio

TV seriály

2015 Kámošky s časem (TV seriál)
Naši nebo vaši (TV seriál)
2013 Kirstie (TV seriál)
Manžel k pohledání (TV seriál)
For Better or for Worse (S02E24)
Sleeping with the Enemy (S02E23)
Happily Divorced... With Children (S02E22)
další epizody (7)
2012 Soul Man, The (TV seriál)
Manžel k pohledání (TV seriál)
Follow the Leader (S02E17)
A Star Is Reborn (S02E16)
The Back-Up Fran (S02E15)
další epizody (17)
2011 Manžel k pohledání (TV seriál)
Torn Between Two Lovetts (S01E10)
Vegas Baby (S01E09)
A Kiss Is Just a Kiss (S01E08)
další epizody (10)
Mr. Sunshine (TV seriál)
The Exes (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
2007 Pearsonovi (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace