foto

Holly Fink

  • nar. 28.2.1964 (56 let)
    Hannover, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Contra
Werkstatthelden mit Herz (TV film)
2017 Der Tel-Aviv-Krimi: Alte Freunde (TV film)
Der Tel-Aviv-Krimi: Masada (TV film)
2016 Der Tel-Aviv-Krimi: Shiv'a (TV film)
Der Tel-Aviv-Krimi: Tod in Berlin (TV film)
2015 Zwei Familien auf der Palme (TV film)
2014 Die Lichtenbergs - zwei Brüder, drei Frauen und jede Menge Zoff (TV film)
Die Seelen im Feuer (TV film)
Spreewaldkrimi - Mörderische Hitze (TV film)
Tatort - Das verkaufte Lächeln (TV film)
Tatort - Der Fall Reinhardt (TV film)
2012 Jahr des Drachen (TV film)
Jeder Tag zählt (TV film)
Omamamia
2011 A přesto milujeme (TV film)
Dítě džungle
2010 Tajná operace (TV film)
2009 Romy (TV film)
Tatort - Tempelräuber (TV film)
2008 Die Sache mit dem Glück (TV film)
Im Gehege (TV film)
Mogadišu (TV film)
Prolomit zeď (TV film)
Tichá pošta (TV film)
2007 Mein Mörder kommt zurück (TV film)
Pochod milionů (TV film)
2006 Drážďany (TV film)
Spreewaldkrimi - Das Geheimnis im Moor (TV film)
2005 Angels with Angles
Charlotte und ihre Männer
Čas přání (TV film)
2004 Carola Stern - Doppelleben (TV film)
Die Ärztin (TV film)
Käthchens Traum (TV film)
2003 Leben wäre schön (TV film)
Otisk
2002 Jezero s lekníny (TV film)
Kollaps (TV film)
Psáno osudem (TV film)
2001 Dich schickt der Himmel (TV film)
Rodinné peklo (TV film)
Verbotene Küsse (TV film)
2000 Hat er Arbeit? (TV film)
Und morgen geht die Sonne wieder auf (TV film)
1999 No Sex (TV film)
1998 Wiedersehen in Palma (TV film)
1997 Betty
1996 Punta grande

TV seriály

2018 Sankt Maik (TV seriál)
2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ende der Angst (E02)
Tod am Meer (E01)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 George (TV film)

Producentská filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Tod im Internat (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky