foto

Jack Thibeau

  • nar. 12.6.1946 (71 let)
    Perth, Perthshire, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Akademický zločin (TV film)
1988 Action Jackson
1987 Cherry 2000
Smrtonosná zbraň
1986 Stopař
1985 Kids Don't Tell (TV film)
Love Lives On (TV film)
Streets of Justice (TV film)
Varovný signál
1984 V žáru velkoměsta
1983 Blood Feud (TV film)
Sudden Impact
1982 Tex
48 hodin
1981 Anděl pomsty
Bláznivá dálnice
1980 Vždycky zvítězit
1979 Apokalypsa
Útěk z Alcatrazu
1941

TV seriály

1993 Padlí andělé (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
V zrcadle (S01E19)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
Space (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Saigon

TV seriály

1993 Nedotknutelní (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace