foto

Bruce M. Fischer

  • nar. 20.3.1936 (84 let)
    Greensboro, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Bitva v Ardenách
1996 Netvor z hlubin (TV film)
1990 Grim Prairie Tales: Hit the Trail... to Terror
1987 Al Capone Gang
Opravdoví muži
1985 Cesta Natty Gannové
1984 V žáru velkoměsta
1983 Something Wicked This Way Comes
1981 Cestou necestou
Take This Job and Shove It
1980 Karbaník (TV film)
1979 Bratři Sackettové (TV film)
Hot Rod (TV film)
Útěk z Alcatrazu
1977 Flush
1976 Bakerův jestřáb
Psanec Josey Wales
1974 Zemětřesení
1973 Un hombre llamado Noon
1971 A Town Called Bastard
Captain Apache
Doc
Muž v divočině

TV seriály

1991 Dangerous Women (TV seriál)
1985 Divočina (TV seriál)
Hollywood Beat (TV seriál)
1984 Legmen (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Ledoví zloději (S03E02)
1983 A-Team (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
Wizards and Warriors (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Best of the West (TV seriál)
Father Murphy (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
Japanese Connection (S01E07)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Gold Fever (S02E02)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
Young Maverick (TV seriál)
1978 Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Mork's Seduction (S01E05)
How the West Was Won (TV seriál)
Mormon Story (S02E02)
Buffalo Story (S02E01)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Quark (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Dirty Business (S01E16)
1976 Electra Woman and Dyna Girl (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky