foto

Madison Arnold

  • nar. 7.2.1936 (82 let)
    Allentown, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nikdys nebyl
2016 Saturday in the Park
2015 Demolice
2014 Chlap na dvě věci
2011 Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
2010 Monogamy
Rocksteady
2009 The Flying Scissors
2007 Holky fotbal nehrajou
2001 Final
2000 Chinese Coffee
1998 Claire Dolan
1997 Cost of Living
Krycí jméno Donnie Brasco
Turning, The
White Lies
1995 Animal Room
1992 Špindírovi v Americe
1991 In the Line of Duty: Manhunt in the Dakotas (TV film)
1990 Kojak: Květiny pro Mattyho (TV film)
Podezření
1989 Dýka
Penn & Teller Get Killed
Zmrzlý na kost
1984 Průvodce osamělého muže
1983 Dempsey (TV film)
Murder Me, Murder You (TV film)
1980 Blázni ve vězení
Xanadu
1979 Útěk z Alcatrazu
1977 Charlie Cobb: Nice Night for a Hanging (TV film)
1973 Deadhead Miles
Hail
1970 Quarantined (TV film)
1967 Professor Lust
1965 Satan's Bed
Sin Syndicate, The

TV seriály

2016 Černá listina (TV seriál)
The Caretaker (No. 78) (S03E16)
2015 Černá listina (TV seriál)
Tom Connolly (No. 11) (S02E22)
Karakurt (No. 55) (S02E21)
Dobrá manželka (TV seriál)
Bond (S07E01)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
Extáze a agónie (S01E09)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
I Have a Date (E14)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami - New York - Nonstop (S02E23)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mrchožrout (S06E04)
2003 Kenny the Shark (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Poprava (S03E15)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Jed (S01E07)
2000 Deadline (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Third Guy (S01E16)
1998 Trinity (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
1985 Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Report to Murphy (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
1977 Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
1976 Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Dokumentární

1996 Al Pacino - Richard III.

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace