foto

Carly Wray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Watchmen (TV seriál)
Little Fear of Lightning (E05)
2018 Westworld (TV seriál)
Kiksuya (S02E08)
Phase Space (S02E06)
Shledání (S02E02)
2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Obětní beránek (E07)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Cestou mléka a strdí (S07E13)
2014 Constantine (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Waterloo (S07E07)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Westworld (TV seriál)
Kiksuya (S02E08)
Les Écorchés (S02E07)
Phase Space (S02E06)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky