foto

Jack Collins

  • nar. 21.9.1923 (96 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 The Nest
1987 Rags to Riches (TV film)
1982 I Was a Mail Order Bride (TV film)
Jekyll a Hyde: Totální proměna
1981 Charlie and the Great Balloon Chase (TV film)
1979 Smrtelné nehody na dálnici (TV film)
The Last Ride of the Dalton Gang (TV film)
1978 Goin' Coconuts
1977 Drak Elliot
Trial of Lee Harvey Oswald, The (TV film)
1976 Záplava (TV film)
1975 Linda Lovelace for President
1974 Death Sentence (TV film)
Sex Symbol, The (TV film)
Skleněné peklo
1973 Podraz
Vládce severu
1972 Get to Know Your Rabbit
Ten druhý
1969 Trial Run (TV film)
1956 Rock Rock Rock!

TV seriály

1982 Matt Houston (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Family Holvak, The (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Dirty Sally (TV seriál)
Lincoln (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
What House Across the Street? (S01E14)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
1960 The Roaring 20's (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky