foto

David Iserson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Špión, který mi dal kopačky
2017 Angry Angel (TV film)

TV seriály

2020 Utíkej (TV seriál)
F**k (E03)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Through a Glass Gravely (S01E09)
Lions in Winter (S01E05)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
Mozart in the Jungle (TV seriál)
Can You Marry a Moon? (S02E07)
2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na útěku (S07E05)
2013 Nová holka (TV seriál)
Stůl 34 (S02E16)
2012 Nová holka (TV seriál)
Halloween (S02E06)
2011 Up All Night (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
Train Wreck (S03E10)
The Road to Hell Is Paved with Breast Intentions (S03E06)
2010 Tara a její svět (TV seriál)
Open House (S02E10)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
Possibility (S01E09)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Špión, který mi dal kopačky

TV seriály

2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.4_3xpl0its.wmv (S01E05)

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Nová holka (TV seriál)
Se vším všudy (S03E01)
Svatba jako řemen (S02E25)
Winstonovy narozeniny (S02E24)
další epizody (15)
2012 Nová holka (TV seriál)
Santa (S02E11)
Vana (S02E10)
Vajíčka (S02E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky