foto

Raul Cortez

  • nar. 28.8.1932
    São Paulo, São Paulo, Brazílie
  • zem. 18.7.2006 (73 let)
    São Paulo, São Paulo, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Outro Lado da Rua, O
2001 Lavoura Arcaica
2000 Imminente Luna
1995 Cinema de Lágrimas
1991 Umění zabíjet
1988 Jardim de Alah
1987 Trapalhões no Auto da Compadecida, Os
Vera
1984 Agüenta, Coração
1982 Amor de Perversão
Tensão no Rio
1979 Trombadinhas, Os
1978 Pecado Sem Nome
1977 Seminarista, O
1972 Infidelidade ao Alcance de Todos, A
Janaina - A Virgem Proibida
1971 Roberto Carlos a 300 Quilômetros Por Hora
1970 Arte de Amar Bem, A
Beto Rockfeller
1969 Brasil Ano 2000
Tempo de Violência
1968 Capitu
Desesperato
Homem Que Comprou o Mundo, O
1967 Anjo Assassino, O
Caso dos Irmãos Naves, O
1966 Cristo de Lama
1964 Vereda de Salvação
1957 Pão Que o Diabo Amassou, O

TV seriály

2004 Senhora do Destino (TV seriál)
2002 Esperança (TV seriál)
2001 As Filhas da Mãe (TV seriál)
Maias, Os (TV seriál)
1999 Terra Nostra (TV seriál)
1996 O Rei do Gado (TV seriál)
1993 Mulheres de Areia (TV seriál)
1992 As Noivas de Copacabana (TV seriál)
1991 Sorriso do Lagarto, O (TV seriál)
1990 A, E, I, O... Urca (TV seriál)
Rainha da Sucata (TV seriál)
1987 Brega & Chique (TV seriál)
Mandala (TV seriál)
1984 Partido Alto (TV seriál)
1983 Moinhos de Vento (TV seriál)
Sabor de Mel (TV seriál)
1981 Baila Comigo (TV seriál)
Jogo da Vida (TV seriál)
1980 Água Viva (TV seriál)
1976 Tchan! A Grande Sacada (TV seriál)
Xeque-Mate (TV seriál)
1973 Volta de Beto Rockfeller, A (TV seriál)
1972 Vitória Bonelli (TV seriál)
1970 Toninho On the Rocks (TV seriál)
1967 Miseráveis, Os (TV seriál)
1966 Ninguém Crê em Mim (TV seriál)

Dokumentární

2002 Teatro Segundo Antunes Filho, O (TV seriál)
1989 Paraty: Mistérios
1966 Lima Barreto - Trajetória
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace