foto

James Flynn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Greta - osamělá žena
2014 Kalvárie
2010 Jako bych tam nebyla
2009 Ondine
Záře duhy
2008 Door, The
Dorothy Mills
2004 Uvnitř tančím
2003 Římské jaro paní Stoneové (TV film)
2002 Bobbie's Girl (TV film)
What Miro Saw
2001 H3
1999 Tajný román (TV film)

TV seriály

2019 Into the Badlands (TV seriál)
Prokletí rudého deště (S03E14)
Černý lotos, bílá růže (S03E13)
Dračí zub, dráp panterův (S03E12)
další epizody (6)
2018 Into the Badlands (TV seriál)
Levhard se chytá oblak (S03E08)
Divoký kůň pohodil hřívou (S03E07)
Nářek černého větru (S03E06)
další epizody (7)
2016 Penny Dreadful (TV seriál)
Požehnaná temnota (S03E09)
Věčná noc (S03E08)
Odliv (S03E07)
další epizody (9)
2015 Penny Dreadful (TV seriál)
A byli nepřáteli (S02E10)
A samo peklo mým jediným soupeřem (S02E09)
Memento Mori (S02E08)
další epizody (10)
2014 Penny Dreadful (TV seriál)
Grand Guignol (S01E08)
Na prahu pekla (S01E07)
Co smrt spojí (S01E06)
další epizody (8)
2013 Ice Cream Girls (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky