foto

Dorothy Patterson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Bublifuk
1988 Frankenstein General Hospital
1986 Wired to Kill
1982 Who Am I This Time? (TV film)
Will: The Autobiography of G. Gordon Liddy (TV film)
1932 Emma

TV seriály

1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Každý hodný hoch zaslouží fondán (S05E08)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
1989 Nearly Departed (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 It's Your Move (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky